avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... obligatii de plata intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

obligatii de plata intreprindere individuala

Buna ziua
In decembrie 2010 mi-am deschis o intreprindere individuala.
Eu sunt angajat cu contract permanent de munca la o alta firma.
Ce obligatii am de plata catre bugete, pentru intreprindere individuala, in situatia aceasta?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: liviucc , utilizator 14:28, 20 Ianuarie 2011
Ca titular de PFA, avand in vedere ca suntei si salariat, datorati contributie de sanatate 5,5% si impozit pe venit 15% din venitul net. Nu datorati CAS pt pensie.
Va multumesc pentru raspunul primit !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii i.i. lady34 lady34 am intreprindere individuala si sunt si salariata la alta institutie , in ce conditie trebuie sa platesc contributile sociale pentru i.i? (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala neplatitoare de tva alex1201 alex1201 Buna ziua, vreau sa pun un automat de cafea intr-o facultate. Ma gandesc sa ma fac intreprindere individuala neplatitoare de tva. Ce taxe voi datora statului? ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si taxe pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Am o rugaminte la d-voastra: imi deschid in urmatoarele zile un PFA avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de obiecte ... (vezi toată discuția)