avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit FISA DE PORTOFOLIU/DECLARATIE DE IMPUNERE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

FISA DE PORTOFOLIU/DECLARATIE DE IMPUNERE

Am rascumparat nsite Unitati de Fond de la un Fond deschis de investitii si am primit de la administratorul fondului o Fisa de Portofoliu cu mentiunea ca ea trebuie atasata Declaratiei de Impunere.
M-ar interesa unde pot gasi formularul pentru aceasta Declaratie de impunere si care este data limita la care trebuie depusa.

Multumesc, Daniel Manciu

Alte discuții în legătură

Impozitare castig din investitii in unitati de fond stefan60 stefan60 Buna ziua, va rog sa ma ajutati : la 02.09.2013, am cumparat niste unitati la un fond de investitii la o banca#-o, iar la 28.03. 2014 le-am rascumparat=D>, ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia unica pentru investitii Graaori Graaori Bună ziua, începând cu anul 2010 am subscris persoană fizică din contul meu bancar și contul soției unități de fond pe ram euro plus și ron ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit pentru 2014 pentru persoane fizice - declaratia 200, proceduri, termene, calcul, reduceri, scutiri cristiibm cristiibm Buna ziua. Impozit pe venit pentru 2014 pentru persoane fizice - declaratia 200, proceduri, termene, calcul, reduceri, scutiri. Va rog ajutor, raspunsuri. Va ... (vezi toată discuția)