avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare cheltuieli de judecata

Buna ziua,
Pe 23 dec 2010, am castigat un proces cu politia comunitara Brasov. Ei trebuie sa-mi plateasca cheltuilei de judecata. Ce ar trebui sa mai fac eu? Mai am ceva de luat de la judecatorie? Vreo hotarare judecatoreasca? Banii cum ii primesc (mandat postal cumva?)? Exista un termen in care ei tb sa-mi plateasca aceste cheltuieli?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: cristinastefania , utilizator 16:09, 17 Ianuarie 2011
Credeti ca vi platesc de buna voie?
Ma indoiesc ca dvs.veti sta acasa si ei va vor trimite banii prin mandat postal!
Ca sa va recuperati banii, mergeti la judecatorie, legalizati si investiti sentinta, apoi va prezentati la un executor judecatoresc cu ea, pt a o pune in executare!
Succes!
va multumesc foarte mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare decizie de tribunal ContSters147428 ContSters147428 Tatal meu a fost in proces cu surorile sale (2 la numar) pentru anularea titlului de proprietate. Tribunalul a anulat titlul eronat si a condamnat surorile la ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata vorhei vorhei Permiteti-mi sa va supun atentiei urmatoarea problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul Dvs. In data de 17.03.2009 printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)
Investire cu titlu executoriu maria2010 maria2010 Cuna seara Ma poate cineva ajuta cu un sfat la urmatoarea problema: in urma unui partaj judiciar mi-a fost atribuit un imobil cu obligatia achitarii unor ... (vezi toată discuția)