Cuna seara
Ma poate cineva ajuta cu un sfat la urmatoarea problema: in urma unui partaj judiciar mi-a fost atribuit un imobil cu obligatia achitarii unor sulte catre ceilalti implicati in partaj. Am mers la un executor judecatoresc sa vad cum voi proceda pentru plata sultelor si executorul m-a trimis la judecatorie sa investesc sentinta cu titlu executoriu. Este bine sa merg in instanta sa investesc sentinta cu titlul executoriu in conditiile in care eu trebuie sa platesc sultele respective?Este obligatoriu sa merg la un executor judecatoresc sau pot si singura sa procedez la plata sultelor? Plata sultelor o pot face prin mandat postal din care sa retin cheltuielile de judecata si cu ce trebuie sa ma duc la cadastru pentru a nu mai apare pe fisa cadastrala si ceilalti? Va multumesc.
in primul rand in mod automat va va trebui sentinta de partaj legalizata si apoi investita , sunt 2 taxe de timbru 1 de 2 lei pt legalizare si 1 de 4 lei pt investire la cadastru va va trebui dovada achitarii sultelor, se poate si prin mandat postal
Sucesiune
tomasso
Am primit hotararea Judecatoriei in urma sucesiunii , conform careia mie si surorii mele ne-a fost atribuit un teren extravilan cu suprafata de 2100mp intr-o ... (vezi toată discuția)