In urma unei iesiri din indiviziune a fost emisa o sentinta definitiva si irevocabila in urma careia terenul supus iesirii din indiviziunea fost atribuit unei persoane implicate in partaj, respectiva persoana fiind obligata la plata unor sulte catre ceilalti mostenitori.
Intrebarea este cum fac dovada platii sultei la oficiul cadastral?
Mentionez ca am platit sultele respective prin mandat postal. De asemenea, mentionez, ca cei de la oficiul cadastral mi-au solicit declaratii in fata notarului din partea beneficiarilor sultelor(pe care bineinteles acestia dupa ce au vazut banii nu ii mai intereseaza problema).
cei de la CF nu stiu decat sa incurce oamenii...,nici macar un minim de logica n-au(daca dvs probl ca inca sunteti in relatii de dusmsnie( sau nu, dar nu-i inters, sau sunt alte probl ...) cu cei carora le-ati platit sulta cum sa vina sa dea declaratii.?)...parca traiesc pe alta lume...
Este o aberatie ce va solicita cei de la acel birou de carte funciara! Mandatele postale pe care este stipulat faptul ca sumele reprezinta sulta sunt suficiente pentru radierea notarii sultei din CF. Aveti 2 variante :
-- actiune in instanta pentru radierea sultei(varianta care va dura deoarece exista cai de atac)
-- plangere penala impotriva lucratorilor de la biroul de carte funciara pentru abuz in serviciu!
Calea v-o alegeti singur!B-)