avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovarea in functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovarea in functie

As avea si eu o intrebare:

Sunt functionar public din mai 2004 ca inspector asistent treapta 3 ;
in perioada septembrie 2005-septembrie 2007 am fost in concediu de crestere copil , dupa care mi-am reluat activitatea pana in prezent sunt incadrata ca inspector asistent treapta 1, intrebarea mea este daca acum in 2011 pot promova in gradul principal ca inspector principal treapta a 3 a, avand deja o vechime totala ca si inspector asistent de 4 ani si 5 lun
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:27, 17 Ianuarie 2011
Conform ultimelor modificari ale legislatiei, puteti participa la acest examen. (art. 65 din legea 188/1999)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public alinaleu70 alinaleu70 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, un functionar public in ce conditii poate fi promovat din gradul principal in gradul superior conform Legii ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)
Avansarea in grad- ingrijire copil yoana_popp yoana_popp As avea o intrebare legata de conditiile pe care un functionar public trebuie sa le indeplineasca pentru a participa la examenul de promovare in gradul ... (vezi toată discuția)