avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit IMPOZIT NEPLATIT DE 2 ANI PENTRU UN CONTRACT DE MANDAT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

IMPOZIT NEPLATIT DE 2 ANI PENTRU UN CONTRACT DE MANDAT

AM INCHEIAT NISTE ASIGURARI IN 2008 SI 2009 AM DEPUS DECLARATII LA FISC CU VENITURILE REALIZATE, SI MI-AU VENIT IN 2009 SI RESPECTIV 2010 DECIZIILE ACASA CU SUMELE PE CARE LE-AM DE PLATA IN URMA ACTIVITATII DESFSURATE.
EU NU AM PLATI ACESTE SUME SI NU STIU CE SA FAC DEAORECE STATUL NU A TRIMIS NICI O DECIZIIE DE IMPUNERE NIMIC,
INTREBAREA MEA ESTE:
DACA VREAU SA LE PLATESC LE POT PLATI EVITAND PENALIZARILE SAU SA NU LE MAI PLATESC DE LOC; IAR DACA NU LE MAI PLATESC CE SE POATE INTAMPLA.
MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare - obligatii lord_costin lord_costin sa dori daca se poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu ce trebuie eu sa fac din punct de vedere legal. in perioada 04.2010 - 08.2010 am lucrat la RCS & ... (vezi toată discuția)
Problema , am fost in concediu de materninate si nu am suspendat activitatea pfa. ce fac sa scap cu fata curata? thores thores Buna seara, Mai jos va povestesc istoria mea si va rog sa-mi dati o solutie sa scap cit mai \"curat\" posibil. Deci, lucram la o firma si ca sa mai imi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate-impozit pe venit intreprindere individuala DonCurent DonCurent buna ziua,am incercat sa duc la fisc declaratia 200 si nu a vrut sa o primeasca momentan spunind ca termenul e 15 mai sau eventtual 25 mai si nu o poate ... (vezi toată discuția)