avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

fara acte


am si eu o problema...anul trecut prin octombrie...am vandut automobilul personal(dacia 1310 Bv-04_joa) unui tip...
si la mica intelegere am stabilit ca in maxim 1 luna se prezinta la politie pentru a face actele necesare.banii pe masina iam primit...am si contractul de vanzare cumparere.Dar problema este ca nici pana in ziua de azi nu sa prezentat sa facem actele.asigurare nu mai are din luna noiembrie.Cartea masinii in original este in posesia mea...dar nu si talonul.Nu stiu cum sa fac sa il oblig sa semneze actele pentru transferul de proprietate.va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: bassu86 , utilizator 07:36, 8 Aprilie 2008
Acum poti radia masina in baza actului de vanzare cumparare pe care il detii. Nu mai este ca in trecut cand era musai sa mergi cu cumparatorul de mana la perfectarea actelor. Mergi la directia impozite si taxe si te vor invata ce ai de facut.
multumesc mult de tot.asa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism instrainat fara perfectarea actelor de vanzare-cumparare silviu_g silviu_g Buna ziua ! Am vandut acum multi ani un autoturism Dacia 1310 si am facut greseala de a-i inmana noului propietar si Cartea masinii si Talonul pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism fara act de vanzare cumparare serbucornel serbucornel Acum 5 ani am vandut un autoturism Dacia 1310 unui var pe incredere fara sa fac acte de vanzare cumparare....el nu mi-a raspuns increderii si a vandut masina ... (vezi toată discuția)