Buna ziua! Am si eu o intrebare referitor la o rambursare anticipata la un credit ipotecar. Creditul e la ING din gama celor "Prima casa" si as dori sa stiu daca e legal ceea ce mi s-a spus. Am contractat creditul in octombrie 2009 si acum ca a trecut un an am posibilitatea de a face rambursare anticipata. Eu as dori acum in ianuarie sa dau o suma "x" si mi s-a spus ca se poate intr-un anumit termen si ca sa pastrez suma "x" intreaga trebuie sa platesc suma de rambursat plus dobanda acumulata de la ultima scadenta si pana la data procesarii. Ultima scadenta e 03.01.2011 a facturii care reprezinta rata mea pe luna ianuarie, suma platita fiind compusa din rata si dobanda.
Mie nu mi se pare foarte normal ca acum in ianuarie cand voi da suma ce va fi o plata anticipata sa dau in plus si o dobanda pentru perioada 03.01.2011-24.01.2011 (cand voi face rambursul) datorita faptului ca platind deja rata pe ianuarie eu am platit dobanda pentru aceasta luna.
E corect? Legal?
Multumesc anticipat!
Sold credit
julylaure75
Buna seara. Ati putea sa ma lamuriti intr-o problema? Am un credit bancar ipotecar si doresc rambursarea integrala anticipata a creditului. Am obtinut acordul ... (vezi toată discuția)
Teapa ?
mancipri
varul meu a luat un credit de 2500 ron. timp de aproximativ 1 an si jumatate si- a platit intocmai si la timp ratele plus dobanda . la un moment dat fiind cu ... (vezi toată discuția)