avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare act administrativ - calificativ anual
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare act administrativ - calificativ anual

Bună seara, lucrez în M.A.I. - D.G.P.M.B. iar în anul 2010 mi s-a acordat calificativul "BUN" la evaluarea profesională anuală. În urma contestaţiei pe care am formulat-o, s-a constituit o comisie, care a menţinut calificativul acordat. Nefiind mulţumit de calificativ vreau să cer în Înstanţa de contencios anularea actului în cauză, astfel că aş dori un model de acţiune în Instanţă privind anularea actului. Apropo, contestaţia formulată iniţial bănuiesc că ţine loc de plângere prealabilă, aşa cum se prevede în legea contenciosului administrativ, astfel că Instanţa nu-mi va respinge acţiunea ca fiind prematură.

Alte discuții în legătură

Contestatie act incetare raporturi de serviciu rfanel rfanel La data de 19 iunie 2015, impotriva mea s-a emis o dispozitie a Sefului I.P.J. Dispozitie prin care raporturile de serviciu imi sunt incetate cu data de ... (vezi toată discuția)
Contestare rezultat evaluare anuala-functionar public MONICA6711 MONICA6711 BUNA ZIUA, IN SITUATIA IN CARE UN FUNCTIONAR PUBLIC ESTE NEMULTUMIT DE NOTA OBTINUTA LA EVALUAREA ANUALA, CARE ESTE PROCEDURA DE URMAT PENTRU A AJUNGE LA ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! După contestarea deciziei de pensionare la Casa de Pensii, am inteles ca termenul de răspuns este 45 zile, în care trebuie emisa o hotărâre. ... (vezi toată discuția)