o hotarare de incredintare minor ramasa definitiva ...trebuie corectata..........s-a facut cerere de corectare eroare materiala pentru ca numele minorului nu a fost redactata corect ....adica numele contine a cu caciulita cand ar fi trebuit acel a sa fie fara caciulita. intrebarea mea este daca asta este o simpla procedura sau se urmeaza iarasi aceiasi pasi ca in cazul unei proces...pentru ca am inteles ca se vor trimite din nou citatii si iarasi se asteapta acele 15 zile ca sa devina irevocabila.....timp in care ar putea fi contestata???????? mi-e nu mi se pare normal
va multumesc
Indreptarea unei erori materiale strecurata intr/o sentinta se face printr-o incheiere de sedinta , care se ataseaza sentintei respective si. Nu e vorba de alte citatii si asa mai departe.
Stati linistit, aceasta este procedura. Nu dureaza mult. Vi se vor emite citatii, si veti fi chemat doar daca instanta se va constata nelamurita cu privire la cerere. Sigur. Este obligatoriu. Si este supusa acelorasi cai de atac ca hotararea care a continut eroarea.