sunt studenta in tgv la AP ultimu` an, si as dori sa stiu dk pot face continuare de studii in drept, am intreb d 2-ori la univ din buc si prima oara mi`au spus k se poate...iar a 2-a mi`au zis ktegoric k nu se poate asa cv....exista vreo facl din bucuresti unde pot face continuare in drept?:help:
Universitatea la care sunteti studenta nu are facultate de drept?
Daca da ar trebui sa incepeti de acolo sa verificati .... pana la urma e vorba de echivalarea unor examene ... si nu puteti obliga nici un profesor sa va echivaleze anumite examene cata vreme nu v-a verificat cunostintele.
universitatea mea are si drept insa eu as dori sa ma inscriu in Bucuresti... prima oara mi s`a spus k se poate insa va trebui sa`mi termin studiile incepute, si bineinteles voi da diferente la anumite materii....iar a doua oara mi s`a spus k nu se poate asa cv... si un domn profesor d la Universitatea din Buc mi`a zis k sa nu ma astept k ei imi vor echivala mie studiile facute in tgv....
sincer nu stiu ce sa fac....dupa c termin....si as dori dk se poate o consiliere in aceasta privinta. Va multumesc anticipat