avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensii militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii militare

Sunt pensionar militar. Dupa iesirea la pensie am mai lucrat cu carte de munca aproape 8 ani. Cind voi putea cere recalcularea pensiei recalculata de Base si ai lui?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:36, 17 Ianuarie 2011
Cand veti implini varsta standard de pensionare prevazuta in anexa 6 a Legii nr. 263/2010. Aceasta difera, in functie de data nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta iesirii la pensie conform legii nr. 263/2010, activitate in sistem militar honciuc_valy honciuc_valy Am lucrat in viata civila 10 ani si 8 luni, am lucrat ca militar angajat 17 ani si 2 luni, am satisfacut stagiul militar de 1 an si 4 luni. Daca mai fac 10 ani ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor - valorificarea stagiilor de cotizare realizate dupa pensionare DIMITRIU DIMITRIU Sunt nascut la 25.11.1959 , pensionar militar din iunie 2005 . Am stagiu de cotizare ca militar 26 ani si 8 luni ( include si scoala militara ) Conditii ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)