avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... tribunal medic spania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

tribunal medic spania

Buna
ce as putea face ca romania sa recunoasca decizia luata de tribunalul medic din spania ,?
sunt pensionara de boala de gradul trei atat in romania cat si in spania ,
aici am fost la comisie anul trecut si pana peste patru ani nu ma mai cheama ,insa casa de pensii din romania vrea sa le trimit in fiecare an situatia mea medicala ,plus certificatul de viata pe care il trimit in fiecare an
tin sa anunt caci pana acuma rezultatele medicale de aici din spania le trimetea in romania cei de la tribunalul medic si decizia luata la fel
astept raspunsul dumneavoastra

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gradul trei nena1 nena1 buna tuturor ,sunt pensionara de boala in spania si in romania ,cand ma cheama la comisie in spania intodeauna ei trimit situatia mea si la casa de pensi din ... (vezi toată discuția)
Formular e 213 nena1 nena1 Buna tuturor situatia mea ie urmatoarea , -sunt pensionara de gradul trei atat in strainatate cat si in romania ,insa dupa legea din romania trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare - persoane cu dizabilitati - 2016 florintb florintb Bun gasit, Sunt o persoana cu dizabilitati gradul 2, accentuat (din nastere) si am 39 ani. Sunt angajat din anul 2006, in domeniul IT. In acelasi timp, ... (vezi toată discuția)