avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... formular E 213
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

formular E 213

Buna tuturor
situatia mea ie urmatoarea ,
-sunt pensionara de gradul trei atat in strainatate cat si in romania ,insa dupa legea din romania trebuie sa le trimit in fiecare an un certificat cu starea mea de sanatate ,formularul E213 acesta il trimit autoritatile statului in care locuiesc direct la casa de pensi din romania si bineinteles trebuie sa plateasca pt el iar acestia nu vor sa plateasca spun ca nu au bani ,,,,,,eu am facut o cerere in scris aici sa mi-l trimita mie insa spun ca ei colaboreaza cu statul roman ,
cu alte cuvinte nu o sa ajunga nici un certificat si mie o sa-mi taie pensia
intrebarea mea este ce as putea face ?
medicul de familie nu poate sa-mi elibereze asa ceva .
iar aici am fost chemata la comisie anul trecut si pana peste patru ani nu ma mai cheama nimeni nu am cui sa-i cer sa-mi elibereze un asa certificat pt comsia de expertiza din romania
astept un raspuns de la dumneavoastra

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gradul trei nena1 nena1 buna tuturor ,sunt pensionara de boala in spania si in romania ,cand ma cheama la comisie in spania intodeauna ei trimit situatia mea si la casa de pensi din ... (vezi toată discuția)
tribunal medic spania nena1 nena1 Buna ce as putea face ca romania sa recunoasca decizia luata de tribunalul medic din spania ,? sunt pensionara de boala de gradul trei atat in romania cat ... (vezi toată discuția)
Vechimea din strainatate dana 123 dana 123 Cum trebuie sa procedez pentru a avea in cartea de munca vechimea din strainatate(6 ani) ? Am lucrat cu contract legal si am platit asigurarile sociale. ... (vezi toată discuția)