avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul postnatal

Buna ziua! Ma numesc Andrei.
Cumnata mea este angajata pe post de bibliotecar comunal, cu norma intreaga si a nascut in noiembrie 2010. Daca, intra in concediul postnatal si in aceasta perioada primaria angajeaza o alta persoana cu jumatate de norma pe perioada determinata, la revenirea din concediu ce act normativ ar putea sa-i garanteze reincadrarea cu norma intreaga. La nivelul institutiei se vehiculeaza ca reducerea postului la jumatate de norma este votata in consiliul local, iar reincadrarea pe post, cu norma intreaga , se face tot prin HCL. Cu alte cuvinte ce riscuri sunt penntru cumnata mea de a pierde incadrarea cu norma intreaga la intoarcerea din concediul postnatal?

Alte discuții în legătură

Poate fi mama mea concediata? Anelly Anelly Buna ziua. Mama mea este bibliotecara in comuna X. In trecut a suferit o depresie aflandu-se sub tratament si astazi. Este bine insa merge la control in ... (vezi toată discuția)
Concedierea salariatei dupa concediul pentru cresterea copilului adventure adventure Buna ziua, o angajata aflata in concediu pt. cresterea copilului doreste sa se intoarca la lucru. In calitate de angajator eu doresc incetarea cat mai curand ... (vezi toată discuția)
Intoacerea la locul de munca dupa concediu ingrijire copil cu varsta de pana la 2 ani oneluci oneluci Stimate doamna, domn, Sunt asistenta medicala la un dispensar medical din centrul Iasiului.Lucrez acolo din 1992. In martie 2007 am dat nastere celui de-al ... (vezi toată discuția)