avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupe de munca- echivalari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupe de munca- echivalari

Dinu C. - Cu tot respectul pentru cei care raspund intrebarilor pe acest forum, am o intrebare:
In anii 1989-1990 exista categoria de " conditii grele de munca" iar acesta era specificata in cartea de munca.
In conformitate cu noua lege a pensiilor 263/2010, carei grupe de munca (deosebite, speciale, alte conditii) ii corespunde categoria mentionata mai sus si care este actul normativ care face aceasta echivalare??
Cu multumiri,

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate davidtoni davidtoni Buna seara, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1. Daca am avut adeverinte care atesta incadrarea in grupa a II-a de munca, in doua perioade ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca silvia serbu silvia serbu 1.ce conditii trebuie sa indeplinesti, si conform carei legi sau ordonante, pentru a beneficia de gr. I de munca? 2. Ce deosebire este intre gr. I de munca ... (vezi toată discuția)
Aflarea grupei de munca ContSters208072 ContSters208072 buna ziua si multumesc anticipat. ma adresez in numele tatalui meu care vrea sa se pensioneze. a lucrat in perioada 1977-1994 ca technician principal la ... (vezi toată discuția)