avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate, A.D.S
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate, A.D.S

Ma confrunt cu o problema ciudata. Am fost sunat de la primaria satului in care am un teren intravilan, cumparat in baza unui contract de cumparare-vanzare in 2006, cum ca parcela pe care se afla terenul a fost restituita care sat de A.D.S. iar acum primaria ar dori sa emita titlu de proprietate pe acea parcela si s-o dea la o persoana.

Sunt inscris in CF, al 3-lea proprietar din 91 incoace, am depus documentatia la primarie imediat dupa cumparare, de atunci platesc impozit.

Exista totusi posibilitatea ca primaria sa dea terenul la altcineva, iar acea persoana sa vina peste mine sa ma dea afara??? Cei de la primarie zic ca au mai avut cazuri similare...
Cel mai recent răspuns: bcollie , utilizator 15:50, 8 Aprilie 2008
Cine e ADS? Nu va referiti la domeniul statului, nu?
Nu e problema dv. cum se descurca Primaria, dv. aveti titlu valabil si nu vad cum sa fiti evins.
Si ce voiau la telefon, ma rog? Sa va carati frumusel de-acolo?
Nu stiu daca erau chiar de la Primarie, nu prea suna ei... Faceti-le o adresa prin care le aratati ca ati dobandit legal titlul si nu va intereseaza cum se descurca. Asa aflati daca erau de la primarie sau erau doar oameni interesati...
Faza interesanta este ca cel care a dat telefonul a fost identificat ca si fiind mr. viceprimar, pe care l-am vizitat ulterior cu extrasul CF in mana. Dansul, impreuna cu arhitectul de la primaria mi-au aratat o lista de la ADS (domeniile statului) pe care figureaza parcela din care face parte terenul pe care il detin. Au intrebat de vecinii de prin zona, cum ca aceia nu sunt inregistrati pe la primarie si nu platesc impozit.
Ei au de gand sa dea parcela respectiva (toata) la o persoana care are de recuperat teren de la primarie insa primaria nu mai are loturi libere.
Mie personal mi se pare o aberatie sa faci un asemenea gest, dar in tara noastra minunata pot sa ma astept la orice.
Sa inteleg ca CF-ul echivaleaza cu un titlu de proprietate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strada fara utilitati crisdia crisdia Buna ziua, Am acum 5 ani am cumparat un teren la marginea unui sat pe o strada neasfaltata si fara utilitati. Inainte de incheierea contractului de ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Intocmire puz pt un teren extravilan irinapostole irinapostole Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoare problema : Anul trecut am cumparat un teren extravilan(640 mp + 180mp cota drum) si intentioez sa ... (vezi toată discuția)