avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Strada fara utilitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Strada fara utilitati

Buna ziua,
Am acum 5 ani am cumparat un teren la marginea unui sat pe o strada neasfaltata si fara utilitati. Inainte de incheierea contractului de vanzare-cumparare am fost la primarie unde ni s-a arat planul pentru aceasta strada ( era vorba de o exdindere a satului cu cateva strazi asfaltate si dotate cu toate utilitatile de care dispune satul) care era la nivel de proiect aprobat.
Am cumparat terenul, am construit casa....s-a schimbat primarul si pe strada noastra nu s-a schimbat nimic. In momentul acesta exista 7 constructii in diferite stadii si fiecarui proprietar ii s-a spus ca strada se va asfalta si ca se vor aduce utilitati. Vecinul nostru locuieste de 2 ani pe aceasta strada fara lumina, apa etc. si in curand, va trebui sa ne mutam si noi.
Raspunsul actualului primar a fost ca noi am stiut ca nu exista utilitati cand am cumparat terenul deci va trebui sa ne descurcam pe cont propriu.
La inceputul acestui an viceprimarul, care detine un teren pe strada asta, a inceput sa imprastie zvonul ca pana la sfarsitul acestiu an " face strada"si ca urmare acestui fapt, a mai aparut o constructie a carui proprietar spune ca viceprimarul I-a promis personal ca anul acesta va avea current.
Intrebarea mea este daca nu exista o lege prin care primaria este obligata sa asigure utlitatile minime si macar o mana de piatra pe strada pentru ca iarna nu se poate iesi din curte cu masina.
Multumesc frumos pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Strada necedata, imposibilitate racordare utilitati alexandru.paun alexandru.paun Buna ziua, Locuiesc in Orasul Pantelimon pe o strada neracordata la apa si canal, de asemenea neasfaltata. Strada este intre doua strazi principale care ... (vezi toată discuția)
Donatie drum de servitute catre primarie costi90 costi90 Buna ziua , am cumparat prin programul \\"Prima casa\\" in anul 2013 un teren + casa , intrucat este o strada noua nu are asfalt si nici nu sunt trase ... (vezi toată discuția)
Deturnare de fonduri elidabea elidabea Buna ziua, am si eu o intrebare: primarul dintr-un sat a asfaltat doar o parte din drum (marginea satului cca 500 de metri au ramas neasfaltate) , cand i s-au ... (vezi toată discuția)