avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... deturnare de fonduri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

deturnare de fonduri

Buna ziua, am si eu o intrebare: primarul dintr-un sat a asfaltat doar o parte din drum (marginea satului cca 500 de metri au ramas neasfaltate) , cand i s-au cerut explicatii a spus ca acel teren e extravilan ori acolo locuiesc cateva familii care platesc impozit pt locuintele lor iar la impozit apare teren intravilan, pe timp de ploi drumul nu e practicabil nici macar cu tractorul. La numeroasele plangeri din partea acelor localnici a spus ca o sa puna pietris, s-au ales cu ditamai bolovanii. Tot de cand cu asfaltarea averea domnului primar a crescut semnificativ cu 2 restaurante si o pensiune la 30 de km distanta de localitatea unde e primar. Sunt convinsa ca s-au deturnat fonduri dar nu stiu unde trebuie sa sesizez problema si nici dovezi fizi ce nu am. In plus domnul primar devine agresiv la orice incercare de a da mai multe explicatii referitoare la orice problema.

Alte discuții în legătură

Discrepanta categorie teren carte funciara-urbanistica primarie stefanprisacariu stefanprisacariu Buna seara, Sunt interesat sa cumpar un teren. Proprietarul are intabulare si pe extrasul de carte funciara din 2015, apare ca este intravilan, categoria ... (vezi toată discuția)
Strada fara utilitati crisdia crisdia Buna ziua, Am acum 5 ani am cumparat un teren la marginea unui sat pe o strada neasfaltata si fara utilitati. Inainte de incheierea contractului de ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren intravilan arabil IUBITA_TIANA IUBITA_TIANA BUNA, detin un teren intravilan arabil momentan, inclus in PUG ca fiind intravilan, la limita intravilanului.Doresc sa construiesc o casa pe acest teren, insa ... (vezi toată discuția)