avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie pe teren intravilan arabil
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie pe teren intravilan arabil

BUNA,
detin un teren intravilan arabil momentan, inclus in PUG ca fiind intravilan, la limita intravilanului.Doresc sa construiesc o casa pe acest teren, insa m-am lovit de urmatoarea situatie:mi s-a cerut sa fac PUZ pt o suprafata de min 10.000 mp, eu avand o suprafata de 1000 mp.
terenul are ca acces un drum care momentan nu e un drum de acces fix, fiind un drum care isi modifica calea in functie de ploi si etc.
terenul e in vecinatate directa cu alt teren pe care este contruita casa si care se afla la drumul principal al localitatii.
exista vreo sansa sa pot construi fara a face puz?avand in vedere ceea ce inseamna puz ca si costuri si implicatii.SUNT OBLIGATA sa am utilitatile la poarte:adica curent, apa, canalizare, asa cum mi-au zis de la Primarie? avand in vedere ca suntem pe prima parcela dintr-unlung sir de parcele....si neexistand o retea de apa si canalizare...sunt obligata sa fac canalizare si apa de la drumul pricipal pana la parcela mea....adica o distanta de cateva sute de metri?nu se poate fosa septica si put/fantana?
Cel mai recent răspuns: IUBITA_TIANA , utilizator 00:35, 30 August 2011
in acelasi timp...cititnd pe internet am aflat ca pt a scoate un teren din extravilan in intravilan se solicita puz....si aici fiind vorba de teren intravilan arabil...nu este suficient pud? pe langa costul mare al unui puz...mi se pare aberant sa caut 10 proprietari de langa mine....care sa se afle in aceasta perioada intr-un perioada financiare buna, dispusi sa participe la puz.....sau sa platesc eu tot...si totusi, care ceilalti proprietari nu vor sa construiasca curand acolo(in momentul de fata zona fiind la marginea cu extravilanului, nu sunt constructii, majoritatea proprietarilor ori cultiva ceva ori este iarba pe teren)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntocmire puz s0r1n s0r1n pentru intocmirea unui PUZ este obligatori o suprafata de minim 10000 metrii. Este obligatoriu ca cei 10000 metrii sa fie lipiti sau pot sa fie si anumite ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)