Buna, sunt angajata unei firme de telecomunicatii. Am revenit din concediu in data de 20 aug.2010 exact cand fetita mea a implinit 2 ani.Acum a venit o informare ca se vor face restructurari 1 post sigur se va reduce la noi in compartiment daca nu chiar 2 posturi.Eu sunt angajata pe perioada nedeterminata, avem si 2 colegi pe acelasi post ca si al meu dar sunt pe perioada determinata si nu au copii.Mentionez ca suntem 4 posturi de vanzari(2 pe perioada nedeterminata , 2 pe determinata).Noi avem target pe semestru,am realizat peste 90% din el.Eu stiu ca pe perioada de 6 luni dupa ce am revenit din concediu de ingrijire copil nu ma pot concedia si evalua. Eu anul acesta in 20 februarie. Am vreun avantaj fata de colegii pe perioada determinata?
Se reduc posturile la mai multe departamente , (in acest an intre 1000 si 1400 de pozitii reduse in intreaga companie - si aceasta inseamna toate functiunile),seful de departament ne-a informat ca si la noi se reduce cel putin un post.
Concediere
goplanet
in cazul unor angajati intr-o institutie de stat, dar nu functionari publici, restructurarea posturilor existente incepe cu posturile vacante? Cei care ... (vezi toată discuția)