avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchidere/radiere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchidere/radiere firma

buna. am avut si eu un magazin,de prod naturiste,pe care am suspendat activitatea acum 8 luni,din cauza crizei,taxa forfetara. ,si nu mai doresc sa reiau activitatea niciodata. mentionez ca nu mai am datorii la stat,am platit tot ce am avut...adica taxa forfetara ramasa cu penalizari. vreau sa stiu,de acum incolo,tot mai depun bilantul pe 0 ,dar daca cumva nu mai depun? ca nu mai vreau sa apelez nici la fosta mea contabila,si nici sa mai investesc in ceva,care nu mai e. si nici bani de radiere nu o sa am...multumesc
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 11:02, 18 Ianuarie 2011
Registrul Comertului cere din oficiu dizolvarea pt nedepunerea bilantului anual.
Atat timp cat firma dv este suspendata nu se va dispune nici o masura impotriva ei,decat dupa ce se termina perioada de suspendare.
deci inteleg,ca pot sa nu mai depun nici un bilant... si dupa 3 ani,ce se intampla? ca nu de altceva,dar nu mai vreau sa platesc degaba,contabila,ptr ceva,care nu va mai fi niciodata.si in al doilea rand,poate si plec din tara,si nu ma mai intererseaza...la stat nu am nici o datorie,asa ca banuiesc,nu se va intampla nimic. poate peste 10 ani,cind revin in tara...radiez,dar nu e sigur....:)
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
bandi2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant, doar online? bandi2 bandi2 buna. eu am avut un magazin,si am suspendat activitatea de 1 an. contabila imi depunea bilantul pe 0. inteleg ca din iunie,nu se mai poate depune decat online, ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant/activ.suspendata bandi2 bandi2 buna. am suspendat activitatea magazinului,acum 7 luni,nu sint dator la stat,am platit tot ce era de plata. acum,mai depune contabila bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in ... (vezi toată discuția)