buna. am suspendat activitatea magazinului,acum 7 luni,nu sint dator la stat,am platit tot ce era de plata. acum,mai depune contabila bilantul pe anul trecut,dar dupa aceea, nu mai vreau sa depun nici un bilant,nu mai vreau sa platesc contabila ptr ceva,ce nu mai exista...si poate plec si din tara. ce sa intampla daca nu mai depun bilantul pe 0,in fiecare 3 luni? oricum,nici bani ptr radiere nu am....
Daca nu radiati firma aveti obligatia de a depune macar o declaratie de inactivitate la sfarsitul anului pentru exercitiul precedent incheiat.Bilantul se face o data pe an,nu la trei luni,se mai depune o raportare semestriala pentru 01.01-30.06 ceea ce nu este foarte complex.Daca aveti regim derogatoriu de la finante puteti sa nu depuneti anumite declaratii,nu toate.
multumesc.... si dupa 3 ani? daca nu am bani de radiere? sau nu sint in tara? ce se intampla? ca eu nu mai investesc in ceva,care nu mai functioneaza... deci nu o sa am bani de radiere,si asa statul mi a luat destui bani,prin impozitul forfetar....
Dupa 3 ani... vom vedea ce legi vor fi atunci. In rimul actual, cand prevederile legislative se schimba in fiecare luna, credeti ca stie cineva ce va fi peste 3 ani? #-o
Radiere firma
bandi2
buna. daca am inchis magazinul,acum 1 an si 3 luni,am obtinut si regimul derogatoriu,de la finante...dar, plec din tara, si nu o sa pot radia firma peste 1 an ... (vezi toată discuția)
Radiere firma
bandi2
buna. am mai intrebat,aici pe forum, dar nu stiu nimic concret... daca peste 2 ani,ar trebui sa radiez firma, si nu am bani, sau am, dar nu ptr radiere... ce ... (vezi toată discuția)