buna. am mai intrebat,aici pe forum, dar nu stiu nimic concret... daca peste 2 ani,ar trebui sa radiez firma, si nu am bani, sau am, dar nu ptr radiere... ce fac? sau daca nu sint in tara? mentionez ca nu am datorii la stat,si contabila mai depune (nu stiu pana cand) bilantul pe 0. deci,daca am inchis magazinul, nu mai vreau sa investesc nici macar ptr radiere...
Daca nu veti mai depune bilantul, finantele va va declara inactiv si va va face inscriere in cazierul fiscal.
Firma va intra dizolvare la cererea Registrului comertului si ulterior in lichidare. La final este posibil ca administratorul sa plateasca costurile, creanta fiind inregistrata ca datorie catre stat , iar finantele va vor urmari pentru recuperare
pai,nu mai depun bilantul,dupa 3 ani... acum mai incerc sa depun...vedem ce se intampla,... platesc daca am...si daca sint in tara... daca nu...asta e. multumesc
Radiere firma
bandi2
buna,am avut si eu un magazin mic de naturiste,am suspendat activitatea acum 3 ani,si am regim derogatoriu,deci nu am datorii la stat.bilantul depune contabi;a ... (vezi toată discuția)
Radiere firma
bandi2
buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in ... (vezi toată discuția)