buna. am suspendat activitatea magazinului,acum 7 luni,nu sint dator la stat,am platit tot ce era de plata. acum,mai depune contabila bilantul pe anul trecut,dar dupa aceea, nu mai vreau sa depun nici un bilant,nu mai vreau sa platesc contabila ptr ceva,ce nu mai exista...si poate plec si din tara. ce sa intampla daca nu mai depun bilantul pe 0,in fiecare 3 luni? oricum,nici bani ptr radiere nu am....
multumesc...dar daca eu plec,in alta tara,si nu mai radiez niciodata? ce poate sa mi faca? trimite FBI sa ma caute? sau ? m am pensionat de boala,si din 500 lei,nu pot plati radierea.ar fi si absurd,sa mai ma intereseze,din moment ce e inchis,ca de aceea am inchis.daci,daca nu radiez,ce se intampla?
Radiere firma
bandi2
buna. daca am inchis magazinul,acum 1 an si 3 luni,am obtinut si regimul derogatoriu,de la finante...dar, plec din tara, si nu o sa pot radia firma peste 1 an ... (vezi toată discuția)
Radiere firma
bandi2
buna. am mai intrebat,aici pe forum, dar nu stiu nimic concret... daca peste 2 ani,ar trebui sa radiez firma, si nu am bani, sau am, dar nu ptr radiere... ce ... (vezi toată discuția)