avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Am lansat comunitatea Avocatnet.ro. De astazi, va ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Am lansat comunitatea Avocatnet.ro. De astazi, va puteti crea propria retea de prieteni

Deocamdata este posibil ca utilizatorii sa se lege intre ei. Se poate trimite un mesaj privat catre toti prietenii, astfel incat comunicarea sa fie mai rapida si eficienta.

Pana la finalul saptamanii, o sa lansam si forumurile private, precum si alte cateva facilitati destinate retelelor de prieteni constituite in cadrul Comunitatii Avocatnet.ro.

Deocamdata insa, intrebarea zilei: cum vi se pare sistemul de creare a unei retele de prieteni?

Accesati Contul meu / Prieteni si o sa aflati acolo toate informatiile necesare. Iata si link-ul:
www.avocatnet.ro/content/con...
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:14, 8 Aprilie 2008
=D>:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunitate avocatnet.ro: facilitati noi Admin Admin Saptamana asta o sa lansam cateva facilitati noi pentru comunitatea Avocatnet.ro. Mai intai, o sa fie posibil ca utilizatorii sa isi faca prieteni printre ... (vezi toată discuția)
Buton trecere de la un subiect la altul A. Ionut A. Ionut dat fiind multitudinea de subiecte noi, dar si de frecventa ridicata a raspunsurilor la aceste subiecte ar fi util sa exista un buton de trecere direct la ... (vezi toată discuția)
Schimbare format si platfoma newslettere avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta saptamana, Avocatnet.ro a schimbat formatul newsletterelor pe care le trimite, precum si platoforma de trimitere a newsletterelor. Ne-ar ... (vezi toată discuția)