avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce contributi trebuie platite pt un administrator de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce contributi trebuie platite pt un administrator de bloc?

buna, am o problema sunt cenzor la o asociatie de locatari si as dori sa stiu ce contributi se platesc pentru un administrator de bloc. Atat cele platite de vangajat cat si cele platite de angajaor,procente exact.Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Prejuduciu cauzat de administrator incompetent coryzalia coryzalia Buna ziua, as dori sa stiu daca activitatea unui admin care duce la prejudicii financiare asociatiei, se poate incadra intr-o lege si poate fi actionat in ... (vezi toată discuția)
Remunerarea comitetului asociatiei de proprietari VanessaRhett VanessaRhett Buna ziua. As dori sa stiu in baza carei legi, sau dispozitii legale sunt remunerati cenzorul, presedintele de asociatie si administratorul de bloc? La mine ... (vezi toată discuția)
Contractele si asociatiile de proprietari simoalin simoalin Buna ziua, Am urmatoarea situatie: -Asociatie de proprietari cu: -Presedinte / contract de mandat -Cenzor / contract de mandat ... (vezi toată discuția)