avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical dupa 90 de zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical dupa 90 de zile

Va rog mult, as dori sa stiu cui sau unde tb. sa ma adresez pt. a primi in continuare concediu medical dupa cele 90 de zile de concediu luate in ultimile 12 luni. Am inteles ca tb sa mergi la o comisie,dar nu stiu unde ... Sunt insarcinata in 5 luni si am pb. cu sarcina,mai am nevoie de ~ 2 luni de conc. medical pt. a intra in concediu de maternitate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 12:48, 18 Ianuarie 2011
In mod normal medicul de familie ar trebui sa va aiba in evidenta cu , certificatele de concediu medical si sa vada ca depasiti perioasa de 90 zile si o sa va explice ce este de facut.
medicul de familie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical danilaalexa danilaalexa Buna ziua, Sunt insarcinata si am avut la inceput probleme cu sarcina si in prezent nu mai am probleme dar am ajuns la 90 de zile concediu medical. Eu am ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal mela2008 mela2008 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica, sunt insarcinata in 19 sapt si am beneficiat in ultimele 12 luni de 58 zile concediu medical (intre acestea fiind ... (vezi toată discuția)
Eroare calcul zile calendaristice de concediu medical Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu Buna ziua ! Am eliberat , in luna decembrie o adeverinta cu numarul de zile de concediu medical din ultimele 12 luni. Am calculat cu o zi mai putin (65 in loc ... (vezi toată discuția)