avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 394

O firma inregistrata in registru intracomunitar care a prestat servicii in Franta si a emis facturi de prestri servici catre firma Franceza ( firma franceza fiind si ea inreg. in scopuri de tva) mai intocmeste declaratia 394? am intocmit pana pe 15 a fiecarie luni declaratia 390 privind livrarile achizitiile intracomunitare, si in decontul de tva mai trec ceva pentru ca eu facturile le-am emis fara tva si nu stiu daca este in regula.
In tara eu nu am dedus si nu am colecat tva
va lultumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 17:00, 18 Ianuarie 2011
daca nu aveti facturi cu tva nu inregistrati in declaratia 394 ;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii tva - urgent ! cristian_conea cristian_conea sunt titular de intr.indiv.(un fel de PFA) si am obiect de activ. SERVICIILE. Am un client cu sediul in Franta si ii fac factura lunara fara TVA (locul ... (vezi toată discuția)
Regim special masini second hand-declaratii, inregistrari miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de urmatoarea situatie: Reprezint o firma din Romania neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Decla 394 lylyan lylyan Daca societatea depune decont de TVA trimestrial, decl 394 o voi depune lunar sau trimestrial? multumesc (vezi toată discuția)