avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... >> EXAMEN ADMITERE INM 2008
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

>> EXAMEN ADMITERE INM 2008

Acest forum este dedicat celor care se pregatesc pentru sustinerea examenului de admitere la institut !
Nu va lansati in discutii inutile cum ar fi expunerea tratatelor din biblioteca dvs. !
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: mikesid , utilizator 17:08, 14 Aprilie 2008
mikesid a scris:

Acest forum este dedicat celor care se pregatesc pentru sustinerea examenului de admitere la institut !
Nu va lansati in discutii inutile cum ar fi expunerea tratatelor din biblioteca dvs. !
Asteptam noutati !

Oare asa este cum spui tu???????Acest forum este dedicat celor care se pregatesc pentru sustinerea examenului de admitere la institut !#-o
Si noi asteptam noutati!!!!!!!!!!:hammer::training:
Nu'nteleg ce vrei sa spui, fi mai explicita !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Cursuri acces in profesia de avocat Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci Se sustin cursuri pregatitoare pentru acces in profesia de avocat in cadrul Baroului Bucuresti? (vezi toată discuția)
Notari stagiari si admitere in notariat 2011 ghostinthe_night ghostinthe_night Buna seara ! Am deschis subiectul aici intrucat observ ca nu este dedicat nici un topic pe site acestei profesii juridice. Nu stiu cate din persoanele de ... (vezi toată discuția)