avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test poligraf

Buna ziua,
Va rog frumos sa imi dati un sfat.Fratele meu a cumparat o masina de la un baiat, masina nu avea actele corespunzatoare(fratele meu sustine ca nu stia ca nu sunt in regula cand a cumparat masina).El a vandut masina unei doamne, aceasta a plecat cu masina in Italia si politia i-a confiscat-o.Aum este anchetat primul care a vandut masina si fratele meu . Sunt chemati la testul poligraf, celalalt are avoacat fratele meu nu are.Nu stiu ce ar trebui sa il sfatuiesc sa faca sa isi ia un avocat,are vreo influenta acest test?,imi este teama sa nu il afecteze la test faptul ca el sufera de atac de panica de cativa ani.Va multumesc!
Poate refuza aceasta proba.
Are acte dovedioare ca sufera de atac de panica?

Daca sufera de anumite afectiuni,atunci nu poate face testul.

Ar fi indicat sa mearga insotit de avocat.
Are dreptul de a refuza testul.
Aparatul respectiv mai da si erori, pt ce sa le furnizeze probe impotriva lui? Sa refuze testarea.
De principiu, este recomandabil sa refuze testul.
Este insa indicat sa mearga insotit de avocat pentru a nu se da un raspuns sec.
Daca aveti si acte medicale si avocat se va putea refuza testul la un mod elegant si fara sa il sperie politistul...deoarece din ce ziceti acesta ar dori sa il faca...
Va multumesc mult pentru sfaturi.Acte doveditoare ca sufera de atac de panica nu stiu daca are, dar are un medic la care merge des si care ii da tratamentul(banuies ca este acelasi lucru).Cei de la politie nu stiu cum vor demonstra faptul ca el a stiut sau nu ca masina nu are actele in regula.Oare vor putea sa il judece sau sa il sanctioneze in vreun fel.?Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
simonas82, utilizator

Alte discuții în legătură

Test poligraf - erori dimex dimex Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)
Test poligraf - obligativitate, consecinte dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua. Daca ai stabilit o data cu organul de cercetare penala, in care sa te prezinti la testul poligraf si nu poti sa mergi din cauza distantei( 280km) ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)