avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este normal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este normal?

Mi s-a făcut contract de munca după 2 luni de lucru ca gestionar la un magazin! La gestiunea mea mai au acces prin calculator și gestionarul depozitului care poate sa îmi opereze în stoc și la preturi! Am făcut inventar de predare primire înainte cu 2 luni de cînd mi sa făcut contractul de munca. Îmi e frica ca la următorul inventar sa ma scoată cu minus! Ce ma sfătuiți sa fac în cazul în care ma scot cu minus? Pana acum am primit banii în mana de la patron fără sa vad un stat de plata și sa semnez ceva. Nici copie după contract nu mi-au dat. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: razvan3885 , utilizator 15:19, 18 Ianuarie 2011
poate nu ai contract de munca!!
poti sa te duci la itm si sa spui care e situatia.
nu imi permite programu si la telefon nu stiu ce raspunsuri pot sa imi dea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundea gestionarului simona10 simona10 Lucrez la o multinationala incadrata ca economist ieri am primit o informare din partea conducerii care suna asa: \"vi se completeaza sarcinile de serviciu ce ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul razvan3885 razvan3885 Lucrez de 8 luni la o firma ca gestionar de magazin, acum 8 luni am facut un inventar eu cu gestionarul care urma sa plece,, niste foi scoase la calculator ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)