avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum fac un memoriu consulatului?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum fac un memoriu consulatului?

daca am interdictie in anglia si vreau sa fac un memoriu consulatului angliei in romania pt a afla pe ce perioada am interdictie cum il fac?cum il trimit fax mail scrisoare?cui il adresez?ma puteti ajuta sa intocmesc un memoriu.care e cea mai lunga interdictie?

Alte discuții în legătură

Interdictie anglia ailito12 ailito12 am interdictie pe anglia de 5 ani si ceva,dar nu cred ca a expirat inca,dat fiind faptul ca a fost caz penal si nu am putut trece pe aeroport si nici cu masina ... (vezi toată discuția)
Probleme acte starea civila madalinagurban madalinagurban Buna ziua as dori sa stiu si eu cum pot rezolva cu o problema intampinata la starea civila sector 6 cu privire la actele necesare dosarului de casatorie.Ni ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil anglia etveschebane etveschebane Ma aflu in Anglia deja de 2 ani, m-am casatorit cu un cetatean francez si am o fetita de 5 luni nascuta in Anglia ... problema e ca statul refuza sa-mi aprobe ... (vezi toată discuția)