avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil Anglia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil Anglia

Ma aflu in Anglia deja de 2 ani, m-am casatorit cu un cetatean francez si am o fetita de 5 luni nascuta in Anglia ... problema e ca statul refuza sa-mi aprobe benefitul fetitei doar prin simplul fapt ca sunt romanca. Le-am trimis la sediul lor un formular in care am specificat faptul ca sunt casatorita si am un copil care s-a nascut in Anglia si sotul meu a lucrat in UK pt o perioada. deja mi-au suspendat de 2 ori cererea. Am contactat advice benefit child dar nu mi-au dat nici un raspuns, au refuzat efectiv sa vorbeasca cu mine ... Ce ar trebui sa fac ?
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2013
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 12 Decembrie 2013
Puteti sa va adresati Ambasadei Romaniei din Marea Britanie.
Adresa
Ambasada: Arundel House, 4 Palace Green, Kensington, London W8 4QD
Sectia consulara: M.E.I.C. House, 344 Kensington High Street, London W14 8NS

Ambasada:
Telefon: 0044 207 937 9666
Fax: 0044 207 937 8069
E-mail: roemb@roemb.co.uk

Secta consulara:
Telefon: +44 (0)20 7602.9833
Fax: +44 (0)20 760.24229
E-mail: consulara@roemb.co.uk

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin in anglia Andreimarinescu Andreimarinescu Am intrat împreuna cu un prieten intrun magazin pe nume tk MAX din Anglia m am uitat la mai multe produse si m am oprit la standul cu portofele unde am ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru a calatori cu un minor in strainatate merosa merosa Buna ziua. Ma numesc Robert si as vrea sa ma interesez de un lucru. Eu sunt in Anglia momentan si urmeaza sa vina si sotia cu copilul de 3 ani si m-ar ... (vezi toată discuția)
Autoritatile din anglia ne-au rapit copilul Ionela-P Ionela-P Suntem intr-o situatie disperata. Aici intreaga poveste: Eu si concubinul meu muncim in Anglia self employed inca neinregistrati deoarece am pierdut actele ... (vezi toată discuția)