avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... interdictie anglia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

interdictie anglia

am interdictie pe anglia de 5 ani si ceva,dar nu cred ca a expirat inca,dat fiind faptul ca a fost caz penal si nu am putut trece pe aeroport si nici cu masina asta inainte de 5 ani acum nu stiu dar nu cred.ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: ailito12 , utilizator 21:28, 15 Ianuarie 2011
Sa faceti un memoriu la consulatul din Romania si sa cereti lamuriri cu privire la termenul de interdictie.
si in acest memoriu mai exact imi puteti spune ce sa scriu?si cum sa il trimit fax scrisoare sau pe mail?va rog daca puteti sa ma lamuriti putin ca tot incerc de 5 ani si nu am reusit nimic decat sa cheltui bani multi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac un memoriu consulatului? ailito12 ailito12 daca am interdictie in anglia si vreau sa fac un memoriu consulatului angliei in romania pt a afla pe ce perioada am interdictie cum il fac?cum il trimit fax ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca mai am interdictie in anglia? ailito12 ailito12 am fost in anglia intre anii 2002-2006 dar cu acte false.am fost prins detinand acte false si am fost trimis in romania dar nestiind pe cat timp am ... (vezi toată discuția)
Interdicție turcia? MehmetO MehmetO Buna seara. Mă poate lamuri cineva și pe mine in următoarea chestiune: in data de 31.05.2018 eu am plecat in Turcia ca și turist pe o perioadă de 90 de ... (vezi toată discuția)