Buna seara. Mă poate lamuri cineva și pe mine in următoarea chestiune: in data de 31.05.2018 eu am plecat in Turcia ca și turist pe o perioadă de 90 de zile. M-am întors în țară pe 31.08.2018 și la aeroport mi s-a transmis că am depășit perioada legală de ședere cu 2 zile. Nu a fost intenționat și nici nu am reușit să îmi procur bilet de avion mai devreme de acea dată. In urma acestei chestii,mi s-a aplicat o amendă pe care nu am putut sa o plătesc deoarece nu aveam suficienti bani la mine. Ca urmare,mi s-a spus că voi primi o interdicție de intrare în Turcia pe o perioadă de 5 ani? Întrebarea mea este : s-a aplicat corect legea având în vedere că am depășit perioada doar cu 2 zile? Și dacă da,unde ar trebui să mă adresez pentru mai multe lămuriri și o soluționare la aceasta problema? Mulțumesc
Le-am trimis un email celor de la Consulat,mi s-a răspuns că ei nu dețin baza de date pentru persoanele cu interdicție. Cui ar trebui să mă adresez in acest caz?
Viza
Leyla84
Buna ziua din data 23.05.2009 a fost prima mea intrare pe anul asta in Turcia am ramas timp de 60 de zile pina pe 21.07.2009 deoarece atit am avut viza pe ... (vezi toată discuția)