avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interdicție Turcia?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Interdicție Turcia?

Buna seara. Mă poate lamuri cineva și pe mine in următoarea chestiune: in data de 31.05.2018 eu am plecat in Turcia ca și turist pe o perioadă de 90 de zile. M-am întors în țară pe 31.08.2018 și la aeroport mi s-a transmis că am depășit perioada legală de ședere cu 2 zile. Nu a fost intenționat și nici nu am reușit să îmi procur bilet de avion mai devreme de acea dată. In urma acestei chestii,mi s-a aplicat o amendă pe care nu am putut sa o plătesc deoarece nu aveam suficienti bani la mine. Ca urmare,mi s-a spus că voi primi o interdicție de intrare în Turcia pe o perioadă de 5 ani? Întrebarea mea este : s-a aplicat corect legea având în vedere că am depășit perioada doar cu 2 zile? Și dacă da,unde ar trebui să mă adresez pentru mai multe lămuriri și o soluționare la aceasta problema? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
MehmetO, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:59, 31 Octombrie 2018
cel mai simplu e sa va informati la consulat. mergeti cu pasaportul. cat despre legile fiecarei tari, ele se respecta, nu se discuta
Le-am trimis un email celor de la Consulat,mi s-a răspuns că ei nu dețin baza de date pentru persoanele cu interdicție. Cui ar trebui să mă adresez in acest caz?
ministerul turc de interne

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza Leyla84 Leyla84 Buna ziua din data 23.05.2009 a fost prima mea intrare pe anul asta in Turcia am ramas timp de 60 de zile pina pe 21.07.2009 deoarece atit am avut viza pe ... (vezi toată discuția)
Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Calatorie copil minor din strainatate inspre romania danaiancu danaiancu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de ce documente am nevoie in urmatoarea situatie: Noi locuim in Italia, unde s-a nascut si fetita noastra, in varsta de ... (vezi toată discuția)