avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

buna ziua! sunt o proaspata mamica care nu indeplineste cond pentru indemnizatie de stat.am facut pe numele sotului.mie mi s-au terminat zilele de conc maternal in data de 12 ian si in continuare mi-am luat conc de odihna. as vrea sa stiu dak in mod legal mai exista vreo varianta sa pot sa mai stau cu copilul acasa avand in vedere k sunt angajata pe per determinata(pana in mai a.c.) si am si studii superioare in curs de finalizare. Va multumec!

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea ccc ilia2007 ilia2007 La Multi Ani! Revin ,dupa ceva vreme, cu o alta problema:la sf. lunii mai(pe 28) a.c. bebe va implini 2 ani iar eu nu am unde sa ma intorc la serv. intrucit ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2002 laura lacto laura lacto angajatorul vrea sa angajeze o absolventa 2008 care nu a mai lucrat niciodata, dar are o firma care nu functioneaza, si vrea sa stie dak se poate beneficia d ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in ianuarie shumy shumy Buna seara! Am si eu o mare rugaminte la dvs. Sunt o viitoare mamica care in luna feb. urmeaza sa intru in concediul prenatal. Am o mare problema. Intrucat ... (vezi toată discuția)