avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Valabilitate contract furnizare apa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Valabilitate contract furnizare apa

Buna ziua!
Va rog, daca se poate, sa ma ajutati sa ma lamuresc in urmatoarea speta: societatea la care lucrez are incheiat un contract cu societatea care presteaza serviciile de alimentare cu apa si de canalizare din 2005. In 2007 a aparut Ordinul ANRSC 90/2007 care, la art. 35 alin. (1) prevede ca "modificarea contractelor existente se va face in termen de 6 luni de la intrarea in vigoare a prezentului contract cadru, cu respectarea dispozitiilor acestuia. Intrebarea mea este urmatoarea: este obligatoriu sa inchei un nou contract pentru serviciile de alimentare cu apa si de canalizare, in conditiile in care nu exista modificari esentiale fata de noul contract-cadru aprobat prin Ordinul ANRSC 90/2007 si nici nu au aparut elemente noi care sa justifice o modificare a contractului? Contractul pe care eu il am in acest moment mai este valabil (precizez ca prelungirea valabilitatii lui se face automat)?
Furnizorul de servicii spune ca trebuie incheiat un nou contract, datorita acestui Ordin 90/2007. Ce solutie as putea sa adopt?
Va multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Se poate sista furnizarea apei la bloc? david9797 david9797 rog... exista lege care interzice oprirea apei potabile la bloc? sunt restante la bloc.. (vezi toată discuția)
Actiune civila in instanta: apa meteorica, pluviala sau de ploaie boian boian Judecătoria RÂMNICU VALCEA VÂLCEA Dosare Informaţii detaliate despre dosar Numãr unic dosar: 12250/288/2012 Înregistrat în data de: ... (vezi toată discuția)
Contract-cadru de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apã ºi de canalizare - urgent!! jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoare problema: Ordinul nr. 90/2007 pentru aprobarea Contractului-cadru de furnizare/prestare a ... (vezi toată discuția)