avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militara, lipsa 3 ani vechime si diminuarea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militara, lipsa 3 ani vechime si diminuarea pensiei

tatal meu a fost colonel in MApN. In luna decembrie 2010 a primit de la centul militar al sectorului 1 Adeverinta privind veniturile realizate, lipsindu-i 3(trei) ani de vechime Am facut obiectiuni printr-o cerere catre centru militar sector 1 asupra perioadei neidentificate, urmand ca ulterior sa primesc raspuns.
Intrebare: pot in acelasi timp sa contest si Adeverinta? si unde? mentionez ca nu s-a primit Decizie de recalculare a pensiei, dar in ianuarie 2011 a primit talonul de pensie , aceasta fiind redusa cu 5 milioane, lei vechi.

Alte discuții în legătură

Legea 119/2010 catanoiumarin catanoiumarin Prima decizie de pensie militara a fost in 2006 iar in ianuarie 2011 mi-a fost inmanata a 2 decizie pe legea 119. Ma intereseaza daca pot sa aduc pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie pensie militara orhideeaflorina orhideeaflorina Mama mea are pensie militara de urmas. Nu am depus cerere de recalculare pentru ca adeverinta de venit data de Centrul militar era o bataie de joc si am ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie antidrogul antidrogul 1. Pensionar militar din 2002 cu pensia recalculată conform noilor reglementări din 2010-2011. 2. Din 2002 până în prezent am acumulat vechime în muncă ... (vezi toată discuția)