avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestatie decizie pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestatie decizie pensie militara

Mama mea are pensie militara de urmas. Nu am depus cerere de recalculare pentru ca adeverinta de venit data de Centrul militar era o bataie de joc si am contestat-o.(Pana la ora actuala nu am primit alta). Intre timp mama a primit o decizie prin care i se taie cam 50% din pensie. As dori sa fac contestatie, dar nu prea ma pricep. Poate cineva sa-mi dea un model de contestatie? Care sunt motivele care pot fi invocate, in afara de faptul ca e o hotie pe fata?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 19:08, 27 Ianuarie 2011
Da, trebuie sa contestati urgent aceasta decizie la Comisia de contestatii a MApN, ceva de genul:
Domnule Presedinte,
Subsemnata...cu toate datele, inclusiv CNP, nr. dosar pensie,, in termen legal contest decizia nr...din... prin care mi s-a recalculat pensia de urmas, pentru urmatoarele motive:
1. Procesul de recalculare este suspendat ca urmare a Deciziei ICCJ nr. 38 din 07.01.2011;
2. Desi am solicitat in termen adeverinta cu veniturile de la CMJ.., pana la aceasta data nu am primit-o...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie militara + pensie civila claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Tatal meu trebuia sa se prezinte la CMJ sa depuna adeverinta pentru recalcularea pensiei, insa nu a fost. In luna Ianurie a primit o pensie mai ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara panther panther Va rog frumos sa-mi raspundeti: Tatal meu in luna decembrie a luat o pensie de 2.230 lei. In luna ianuarie pe fluturasul de pensie scrie 1.608 lei. In data de ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii militare radio radio Buna ziua, Mama are pensie militara de urmas (tata decedat 1989, colonel M.Ap.N). Nu a depus cerere si nici adeverinta de venit, a primit decizia in ianuarie ... (vezi toată discuția)