avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model fisa post

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de fisa postului pentru designer pagini web.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 19 Ianuarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
elena claudia ianasi a scris:

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de fisa postului pentru designer pagini web.
Multumesc.

Graphic Designer
Domeniu companie: Media/Publicatii

Domeniu profesie: IT & C

Profesie: Web Designer

Descriere post:
- Creatie si implementare concepte grafice pentru continut online sau offline, elemente promotionale, elemente grafice pentru interfata web/software, prelucrare de imagini, etc.
- Creatie de bannere, anunturi, grafica pentru reclama online, butoane, inconite, etc.
- Prelucrare si compresie de imagine si pregatire pentru web.
- Manipulare de imagini fotografice si plasrea lor intr-un context compozitional care include text si alte elemente grafice
- bonus: Familiarizat cu partea de productie web (Layout de pagin in HTML, notiuni de CSS, JavaScript, aplicatii gen PHP + MySQL, intelegerea unei baze de date)
- creativ, original
- notiuni demonstrabile de compozitie, layout si cromatica.
- absolvirea unei facultati de specialitate (grafica, design) reprezinta un avantaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta adobe flash adi0l adi0l Buna ziua, Sa ne imaginam urmatorul scenariu: - eu doresc sa realizez un site in Adobe Flash; - nu am licenta pentru Adobe Flash; - postez acest site ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt un srl cu activitati de design grafic 2d,3d si web CrisuS CrisuS Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL in care voi fi si angajata ca Art Director/Graphic Designer, pentru a aplica la programul Start-up Nation 2017. Am ... (vezi toată discuția)
Fisa postului designer pag web andreea_ion andreea_ion Buna,am si eu nevoie de fisa postului pt designer pag web cod 411303.Multumesc. (vezi toată discuția)