avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită TARIF EXECUTOR
Discuție deschisă în Executare silită

TARIF EXECUTOR

Buna ziua, am si eu o intrebare, un executor din Deva, a aplicat pentru o executare silita a unei sume de 67000 lei, un tarif de executare de 6900 lei. Am citit articolul cu tarife si am constatat ca nu a respectat legea, mai precis 3 % din suma care trebuie recuperata aceasta fiind pana in 80000 lei. Cum pot sa reclam acest fapt si unde ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 16:00, 18 Ianuarie 2011
Onorariul exec jud este de 10% din valoarea creantei executate, plus cheltuieli, adica taxe postale ,etc..;
Banuiesc ca a calculat onorariu de 6.700 lei iar 200 lei sunt cheltuieli de executare.
Sunteti informat gresit cu privire la onorarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cheltuieli - contestatie teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca stie cineva despre cum se stabileste valoarea cheltuielilor cu executarea. Valoarea acestor cheltuieli reprezinta ... (vezi toată discuția)
Tarife practicate de executori elena raduta elena raduta Pentru o executare silita mi-a stabilit aceeasi suma cu care eram datori la o soc. de leasing .suma a fost partial luata din contul firmei numai pt executor. E ... (vezi toată discuția)
Executare silita alinaminia alinaminia este normal ca pentru debitul de 87 lei taxele de executare sa fie 739 lei?adica mi se pare absurd,hai am inteles 100,200....300,dar chiar 700?:O rezolv ceva ... (vezi toată discuția)