avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general proces verbal de predare-primire
Discuție deschisă în Contabilitate în general

proces verbal de predare-primire

Vreau sa angajez un vanzator la un magazin de imbracaminte dar nu stiu cum se procedeaza cu predarea de gestiune.Am inteles ca se face un proces verbal de predare-primire.Nu stiu in continuare cand voi aduce alte produse noi daca va trebui sa le predau tot prin proces verbal sau exista alte variante. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: baum_eva_edith , utilizator 15:45, 18 Ianuarie 2011
Dupa parerea mea vanzatorul sa-ti semneze receptia ( NIR ) si raportul de gestiune.
Dar asta depinde de multe lucruri ex. cine face receptia / raportul de gestiune si cand !!!Si sa faci un scurt inventar o data pe luna.Valoarea marfii din magazin trebuie sa fie valoarea din raportul de gestiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Descarcare din gestiune lenareg lenareg Societate vazare marfuri cu amanuntul (diverse).Materiale necesare pentru curatenie etc cum le pot scadea din gestiune .Sunt deductibile fiscal daca se iau ... (vezi toată discuția)