avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AVIZ POMPIERI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AVIZ POMPIERI

Buna ziua,
Stiti cumva daca o firma trebuie sa se autorizeze PSI ?
Cand am infinat firma am dat o declaratie pe propria raspundere ca respect normele de PSI.
Avem biroul intr-un bloc de locuinte si anume 2 etaje cu un numar de 20 de salariatii.
Trebuie neaparat sa ne avizam la PSI?

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la pompieri cucu andreea cucu andreea buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare birou productie publicitara AntonelaNedelcu AntonelaNedelcu Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce acte sau autorizatii am nevoie pentru a-mi desfasura activitatea intr-un mod correct fara sa fiu sanctionata in vreun ... (vezi toată discuția)
Avize pentru funcionarea firmei iulia_stoia iulia_stoia am obtinut certificatul de inregistrare de la ORC , actul constitutiv, certificatul constatator pentru firma cu ajutorul unui avocat. Si acum ma intreb daca ... (vezi toată discuția)