avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... stergerea subiectelor anterioare
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

stergerea subiectelor anterioare

se pot sterge subiectele deschise de mine? de catre cine?ele deja nu mai sunt de actualitate....
Cel mai recent răspuns: ady_sipos , utilizator 21:20, 18 Noiembrie 2016
sub numele crisnai, asta e singurul dvs mesaj
Mesajele (si discutiile in ansamblu) se pot sterge numai de administratori, si numai pentru incalcarea regulamentului de postare. Totusi de ce intrebati, avand in vedere ca nu pare ca ati mai scris ceva?
Buna seara!

Doresc ștergerea postărilor mele si nu am găsit nici o rubrica de contact pe site.

Întrebare: Daca imi sterg contul, se sterg si postările ?

Postările sunt vechi, dar includ informații cu caracter personal, care as dori sa nu mai fie afișate.

Va mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezaplaudare Valentinian Valentinian Bună ziua. Am o nelămurire: Dacă postez un mesaj, şi primesc aplauze pentru el, pot fi dezaplaudat ulterior? Sau aplauzele dispar odată cu ştergerea ... (vezi toată discuția)
Limitare editare in timp - 24 de ore Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, editarea mesajelor postate in forumul Avocatnet.ro se poate face doar timp de 24 de ore de la momentul postarii mesajului. Atunci cand ... (vezi toată discuția)