Buna ziua
matusa mea i-a facut act de vanzare-cumparare surorii ei pe 1/2 din casa parinteasca si teren promitand ca va contribui cu bani la intretinerea casei si a bunicilor mei. Promisiunea a fost facuta verbal intre cele 2 surori.Problema este ca aceasa nu contribuie cu nimic lucreaza in Italia si nu vrea sa-i ajute nici pe bunicii si nici pe matusa mea.
Se poate sa se anuleze contractul de vanzare-cumparare dintre cele 2 surori.
casa s fost a bunicilor acestia i-au facut act de vanzare cumparare matusii mele iar aceasta i-a facut v-c pe 1/2 din casa si teren pt o valoare de 5 mil de lei in 2005.De atunci matusa mea a facut inbunatatiri la intraga casa din banii ei
Puteti sa vedeti ce valoare avea casa la acea perioada ,ca sa va dati seama daca pretul a fost corect si serios.Daca pretul a fost prea mic puteti incerca sa rasturnati act.v-c ca fiind o donatie mascata,este greu dar incercati.ar trebui sa angajati un avocat.
Dreptul de mostenire
reya
buna ziua! ma numesc madalina si as dori sa va consult cu privinta la un act de mostenire.
bunicii mei, parintii mamei mele, doresc sa incheie un act de ... (vezi toată discuția)