SOTUL MEU ESTE PLECAT IN SPANIA DE 4 ANI SI LA UN POPAS INTRE MADRID SI VALENCIA,EL A DISPARUT BAGAJUL RAMANANDU-I IN AUTOCAR.L-AM DAT DISPARUT PRIN INTERPOL DE ATUNCI SI NICI UN RASPUNS.EU ANUL TRECUT AM ACTIONAT IN ISTANTA,L-AM DAT DISPARUT,AM CASTIGAT PROCESUL..DECI ESTE DAT IN INSTANTA DISPARUT.AVEM O FATA DE 16 ANI SI AM INCERCAT SA-I FAC PASAPORT PE BAZA HOTARARII JUDECATORESTI SI A SPUS K NU SE POATE...DE CE NU SE POATE?#-o
HOTARAREA JUDECATOREASCA ESTE DEFINITIVA SI IREVOCABILA SI SOTUL NU A FOST URMARIT PENTRU SAVARSIREA UNEI INFRACTIUNI.A DISPARUT DE LA UN POPAS FACUT CU AUTOCARUL.
mai intrebati dar cred ca lucrurile stau astfel:
dupa declararea disparitiei trebuie sa divortati si sa va fie incredintata minora spre crestere si educare.
nu stiu exact dar parca dupa declararea disparitiei trebuie facuta si declararea mortii (parca)
o sa ma mai interesez.
succes
Dupa 6 luni de la data ramanerii definitive a hotararii de disparitie trebuie sa deschideti un proces pentru declararea judecatoreasca a mortii .Abia dupa ramanerea definitiva a acesteia vi se va elibera un certificat de deces .Este de la sine inteles ca dupa obtinerea certificatului de deces puteti dispune de celelalte drepturi. Simpla declarare a disparitiei nu este suficienta. Nu mai puteti divorta daca l-ati declarat disparut .
Solicitati instantei o hotarare de incredintare a minorei si stabilirea domiciliului la dvs..Dupa ce hotararea este definitiva puteti face si pasaport si sa parasiti tara .Apoi intentati divortul.Pana la declararea mortii mai aveti cale lunga,asa ca de ce sa asteptati.Si apoi cine stie ,poate sotul dvs.apare.