avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... intreprindere familiala- documente necesare pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

intreprindere familiala- documente necesare pentru evidenta contabila

buna seara as dori sa stiu ce acte contabile trebuiesc intocmite pt o IF deia infiintata?mentionez ca vreau sa stiu ce acte anume imi trebuie pt a tine o evidenta contabila a IF
Cel mai recent răspuns: JolieCont , Contabil 16:02, 24 Ianuarie 2011
Daca ati optat pentru contabilitate in sistem real tineti registru jurnal de incasari si plati, registru inventar, jurnale de vanzari si cumparari. In functie de obiectul de activitate mai pot fi necesare si alte acte contabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se grupeaza dosarele de contabilitate la un neplatitor pfa? ella93 ella93 Eu si prietenul meu avem un obiect de activitate vanzari online de imbracaminte. Cum pot tine o evidenta a contabilitatii? Ce ar trebui sa depun? Ce ar trebui ... (vezi toată discuția)
Ii cu doua obiecte de activitate Laura 86 Laura 86 Buna ziua, O intreprindere individuala avand doua obiecte de activitate cum anume trebuie sa isi tina contabilitatea? Intr-un singur registru de incasari si ... (vezi toată discuția)
Registre la pfa norma fixa sub_bass2002 sub_bass2002 Daca am un pfa cu norma fixa trebuie sa conduc registru incasari si plati, sau nu trebuie nimic daca impozitul este fix? (vezi toată discuția)