avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ma poate executa banca?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ma poate executa banca?

buna seara tuturor.am un credit luat pe firma.acest credit este garantat cu bunuri mobiliare.dar exista si o garantie personala .in acest moment firma este in insolventa.banca este inscrisa in tabelul preliminar al creantelor.poate banca sa ma execute pe mine ca si garant personal inainte de a astepta decizia judecatorului, daca intru in faliment sau imi aproba reorganizarea firmei?
Cel mai recent răspuns: ykkaoros , utilizator 21:21, 18 Ianuarie 2011
Aveti contract de fidejusiune pe bunurile dvs mobile si imobile?
Daca da, banca va poate executa, insa trebuie sa investeasca cu formula executorie, contractul de fidejusiune. Existand mai multe garantii banca se poate indrepta asupra celor solvabile.
Contractul de credit fiind incheiat pe societate, banca nu va poate executa ca si persoana fizica, va executa garantia bunurile aduse ca si garantie.
Daca societatea va intra in procedura de falimnet se va urma procedura prevazuta d eLegea insolventei.
pe contractul de garantie personala scrie ca "intreg patrimoniu" prezent si viitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii colaterale insolventa marss marss Sunt asociat unic a unei SRLaflat in insolyenta din dec. 2009.In anul 2008 am garantat cu locuinta personala un credit contractat de societate si am semnat un ... (vezi toată discuția)
Insolventa la cererea debitorului razvan_craiova razvan_craiova Buna ziua, Se poate introduce cerre de insolventa de catre debitor? Avem o linie de credit pe firma, iar banca ne-a anuntat ca nu o mai putem prelungi si va ... (vezi toată discuția)
Insolventa si rate neachitate puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi dati un sfat , am un credit la banca pe societate cu rata mare pe care in aceasta perioada nu o pot achita ,daca depun cere ... (vezi toată discuția)